Toimitusehdot


Toimitus- ja käsittelykulut

Tuotteiden hinta näkyy tuote-esittelyn yhteydessä. Verkkokaupasta tehtyjen ostosten hintaan lisätään toimituskulut, jotka ovat määräytyvät valitsemasi toimitustavan mukaan ostoksen ollessa 1-149euroa. Yli 150euron ostoksien toimituskulut 0€!

Oikeus hintojen, toimituskulujen ja -ehtojen muutoksiin pidätetään.


Tuotteiden alkuperä

Tuotteet ovat suomalaista nykytaidetta, käsityötä ja designia. Suunnittelen ja valmistan tuotteet ja taide-esineet itse. Korujen, käsityötuotteiden ja taiteen korkealaatuiset luonnonmateriaalit ovat peräisin puhtaasta Suomen luonnosta. 

Itse tekemieni korujen, käsitöiden ja taiteen lisäksi verkkokaupassani on myynnissä laadukkaita oheistuotteita, kuten kotimaista tuotantoa olevia paperipusseja ja saksalaisia hopeanpuhdistusliinoja. 


Korujen ja käsitöiden kuvat

Tuotteiden kuvat antavat tyylimallin tuotteesta. Jokainen tuote ja koru on siis todella uniikki! Huomioi, että vaihtelua on myös korujen värisävyissä ja muodossa. Jos haluat, niin varmista tilaamasi yksilön tiedot lähettämällä sähköpostia (saija (at) saijalehtonen.com) tai ottamalla yhteyttä sivustoni yhteydenottolomakkeella.Tilaaminen

Siirrä valitsemasi tuote verkkokaupan ostoskoriin ja maksa korin sisältö verkkomaksupalvelussa. Tilausvahvistusta varten sinun on ilmoitettava sähköpostiosoitteesi tilauksen yhteydessä. Näin saat välittömästi tilausvahvistuksen, jossa tietosi näkyvät. Ota yhteyttä myyjään, mikäli et ole saanut tilausvahvistusta tai siinä on huomautetavaa (tarkista myös roskapostikansio). Hyväksymällä tilauksen sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Asiakastietosi käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien ratkaisemiseen. Onnistuneen tilauksen edellytys on, että olet tutustunut ja sitoutunut voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksutavat

Tilauksen voi kaikilla suomalaisilla verkkopankkimaksuilla, yleisimmillä luottokorteilla ja PayPalilla. Verkkokauppa ohjaa sinut maksamaan tilauksen yhteydessä. Voit myös maksaa tilisiirtona, tällöin tuote toimitetaan toimitusajan puitteissa sen jälkeen kun maksu näkyy tilillämme. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa koruissa, käsitöissä ja tavaroissa, ja 10% arvonlisäveroa uniikissa taiteessa.


Toimitusajat

Toimitusaika korujen ja tuotteiden osalta vaihtelee pääsääntöisesti 4 – 14 päivän välillä. Tuotteet ovat yksillöllisiä ja käsintehtyjä, ja tämän takia toimitusaika voi olla pidempikin. Toimitusaika varmistetaan tilauksen yhteydessä, jos se on eri kuin pääsääntöinen toimitusaika. Mikäli haluat nopeuttaa tilauksen toimittamista, tai varmistaa toimitusajan, ota yhteyttä sähköpostilla tilausta tehdessäsi. 

Saija Lehtonen Design ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tästä aiheutuneen viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista (force majeure).


Palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, kauppaa ei voi kyseisen tuotteen osalta peruuttaa. Jos haluat palauttaa tuotteen tai olet siihen muuten tyytymätön, ota yhteyttä sähköpostitse tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella.


Vahingoittunut lähetys

Mikäli huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi sähköpostilla tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella. 


Mahdolliset ristiriitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi) Euroopan komission verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumi http://ec.europa.eu/odr