Kiertolaiset -hirvenkynsikaulakoru pään yli pujotettavalla nauhalla.
Kiertolaiset -hirvenkynsikaulakoru pään yli pujotettavalla nauhalla.

Kiertolaiset -hirvenkynsikaulakoru pään yli pujotettavalla nauhalla.

85,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kosmos-sarjan Kiertolaiset -korut ovat käsintehtyjä uniikkeja koruja, joiden materiaalina on hirvensorkka. Korussa on puuvillanauha luistatettavilla solmuilla.

Toimitusaika 2 - 10 työpäivää

Korun materiaalina on hirvensorkka ja sterling-hopea. Korut sopivat hyvin myös herkkäihoisille käyttäjille koska niissä ei ole käytetty mitään pintakäsittelyaineita, väriä tai lakkaa. Käytössä koru pysyy kiiltävänä ihosta saamallaan öljyllä. 

Korun nauha on joko vahattua puuvillanyöriä, jonka pituus on 75cm. Nyörissä on säädettävät solmut eli korun saa pujotettua pää yli, jonka jälkeen sen voi säätää haluamalleen korkeudelle. Korun metalliosat ovat 925 hopeaa. Korun pituus on n.6-8cm. Koru toimitetaan tyylikkääseen rasiaan pakattuna pienen tuotelapun kanssa. Näin se on valmis myös annettavasi lahjaksi!


Kaulakoruun sopivat korvakorut löydät nimellä Täysikuu -korvakorut.


Jokainen koru on uniikki, vaihteluita on värisävyissä ja hiukan myös korun muodossa. Voit vaikuttaa tarkkaan kokoon, ilmoitan tilauksesi yhteydessä jos haluat tietyn kokoista tai korut mahdollisimman tummasta tai mahdollisimman vaaleasta kohdasta kynttä.

Arvostelut 0 arvostelua